PRZEDSZKOLAKI LEPIŁY PIEROGI

Opublikowano: piątek, 13, kwiecień 2018

Ugniatanie, wałkowanie, szczypanie i gotowanie w taki oto sposób dzieci uczyły się lepić pierogi. W pięciu przedszkolach z terenu obszaru Lokalnej Grupy Działania Barcja  odbyły się warsztaty kulinarne. Gotowały dzieci z Sępopola, Kruszewca, Reszla, Windy i Korsz. Lokalna Grupa Działania Barcja wraz z czterema innymi grupami lokalnego działania z Polski rozpoczęła realizację projektu pod nazwą Symbioza Małych Atrakcji Kulinarnych. Jest to pierwszy taki wspólny projekt współpracy.

Moim zdaniem

Dzień Dobry Mazury

Na temat

Małe domy kultury

Inspiracje Joasi

Eko-fala

Facebook

Kontakt

Adres redakcji

ul. Rybna 1
11-400 Kętrzyn

redakcja@telewizjamazurska.pl

Tel. 89 741 34 56

Tel. 662-104-043

BIURO REKLAMY

TEL. 515 891 276